Kategori:Koréa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Koréa iku sawijining tilas negara ing Asia sing saiki kapecah dadi rong negara, Korea Kidul lan Korea Lor.

Katerangan candhaké, wacanen Koréa.

Anak kategori

Kategori iki isi 6 anak kategori. Ana ngisor iki dituduhaké 6 anak kategori.

B

K

M

O

P

S