Suzy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Suzy Miss A
Suzy - Bean Pole accessory catalogue 2015 Spring-Summer 01.jpg
Suzy Miss A
Lair (1994-10-10) Oktober 10, 1994 (umur 23)
Pakaryan aktris, penyanyi
Taun aktif 2010-saiki
Agèn JYP
Dhuwur 1.67 m (5 ft 5 12 in)
Sana jaringan http://www.missaworld.com/

Bae Su-Ji (Hangul: 배수지) kang duwé jeneng panggung Suzy [1][2] iku artis Koréa, modhel, penyanyi lan bintang filem. Suzy lair ing Gwangju, Koréa Kidul tanggal 10 Oktober 1994. Dhuwure Suzy ya iku 167 cm. Suzy iku anggota paling nom saka golongan grup wadon "Miss A". Sajeroning grup iku, Suzy kekancanan karo Fei, Jia, lan Min. Suzy kenal donyane entertainment wiwit cilik.[3] Ing taun 2010 Suzy tau mèlu ing Samsung anycall commercial model 2 minangka Kim Soo. Taun 2011, dhèwèké antuk kasempatan dadi paraga baku ing sérial filem Dream High. Ing filem iku, dhèwèké main bareng karo Taecyeon, Lee Ji Un, Jang Wooyoung, Ham Eun Jung lan Kim Soo-Hyun. Ing filem iku, dhèwèké main dadi Go Hye Mi.[4] Dhèwèké uga main ing filem Dream High 2 ing taun 2012.

Bae Su-ji tau dadi modhèl ing online shop sadurungé njegur dadi phone model. Bae Su-ji mèlu gladhèn 1 taun ing JYP sadurungé debuté. Dhèwèké tau mèlu ing acara Superstar K, acara televisi kanggo golèk bakat. Sadurungé dadi artis, Suzy dhisiké ngréwangi wong tuwané kanthi buka warung kopi kang diarani "Caffe Soo" ing Kwangju. Ing taun 2011, Bae Su Ji éntuk kapitayan dadi paraga baku ing serial televisi Koréa Dream High lan main peran minangka Go Hye Mi. Ing filem iku, dhèwèké nyanyi tembang minangka soundtracke filem iku kanthi irah-irahan tembang Winter Child lan Dream High.

Filmografi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (ing basa Inggris)koreanhallyu.com Korean Girl Group Miss A members and Profile (kaundhuh tanggal 14 Agustus 2011)
  2. ^ (ing basa Inggris)moviekorean.com Miss A Korean Girl Group Consist of Fei, Jia, Min and Suzy (kaundhuh tanggal 14 Agustus 2011)
  3. ^ (ing basa Indonésia)jogetmp3.com Suzy Miss A | Foto Profil Bae Su Ji (kaundhuh tanggal 14 Agustus 2011)
  4. ^ (ing basa Inggris)www.thebestmoviereview.com Bae Su Ji Suzy Miss A a youngest member (kaundhuh tanggal 14 Agustus 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]