Jang Wooyoung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jang Wooyoung
Jangwooyoung.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Jang Wooyoung (Hangul: 우영)
Pakaryan Penyanyi,[1] Penari,[1] Aktor
Mangsa akarya 2008–saiki
Sing magepokan 2PM
Sana jaringan http://jangwooyoung.jype.com/

Jang Wooyoung uga dikenal kanthi jeneng Wooyoung (Hangul: 우영; lair 30 April 1989) ya iku penyanyi ing 2PM. Saliyane dadi penyanyi, dheweke uga aktor lan penari.

Filmografi[besut | besut sumber]

Televisi[besut | besut sumber]

Taun Irah-irahan Peran
2008 Mnet Jang Wooyoung
2009 Mnet Jang Wooyoung
2009 SBS Inkigayo
2010 KBS Win Win
2011 (KBS2) Dream High Jason
2012 Dream High 2 Jason

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jang_Wooyoung&oldid=983011"