2PM

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
2PM
2 PM Korean band.jpg
Dari kiri ke kanan: Chansung, Wooyoung, Nichkhhun, Junho, Jaebeom, Junsu, Taecyeon
Pratélan latar wuri
Saka Seoul, Républik Korea
Génre K-pop, dance, hip-hop
Mangsa akarya 2008–sekarang
Labèl JYP Entertainment
(Korea Selatan)
Sony Music
(Thailand)
Sing magepokan One Day
2AM
Sana jaringan Situs resmi
Anggota Junsu
Nichkhun
Taecyeon
Wooyoung
Junho
Chansung
Tilas anggota Jaebeom

2PM ya iku grup boyband saka Seoul, Koréa Kidul ing sangisore manajemen artis JYP Entertainment. Mulane, grup boyband iki anggotané ana 7 wong, nanging saiki mung 6 wong. Ing September 2009, Jaebeom metu saka 2PM amarga komentaré sing kontroversial. Saiki, 2PM anggotane ya iku, Junsu, Junho, Nichkhun, Taecyeon, Wooyoung, lan Chansung.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2PM&oldid=1053214"