2PM

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
2PM
2 PM Korean band.jpg
Dari kiri ke kanan: Chansung, Wooyoung, Nichkhhun, Junho, Jaebeom, Junsu, Taecyeon
Pratélan latar wuri
Saka Seoul, Republik Korea
Génre K-pop, dance, hip-hop
Mangsa akarya 2008–sekarang
Labèl JYP Entertainment
(Korea Selatan)
Sony Music
(Thailand)
Sing magepokan One Day
2AM
Sana jaringan Situs resmi
Anggota Junsu
Nichkhun
Taecyeon
Wooyoung
Junho
Chansung
Tilas anggota Jaebeom

2PM yaiku salah sawijining grup boyband saka Seoul, Koréa Kidul ing sangisore manajemen artis JYP Entertainment. Mulane, grup boyband iki anggotané ana 7 wong, nanging saiki mung 6 wong. Ing September 2009, Jaebeom metu saka 2PM amarga komentaré sing kontroversial. Saiki, 2PM anggotane yaiku, Junsu, Junho, Nichkhun, Taecyeon, Wooyoung, lan Chansung.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2PM&oldid=947471"