2AM

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
2AM
2AM-2008 Korea Food Expo 05(crop).png
2AM di Ekspo Makanan Korea. Kiri ke kanan: Seulong, Changmin, Jo Kwon, Jinwoon.
Pratélan latar wuri
Saka Seoul, Republik Korea
Génre K-pop, dance, hip-hop
Mangsa akarya 2008–sekarang
Labèl JYP Entertainment/BigHit Entertainment
Sing magepokan One Day
2PM
JYP Nation
Sana jaringan http://2am.jype.com
http://2am.ibighit.com
Anggota Jinwoon
Jo Kwon
Seulong
Changmin

2AM inggih punika boyband saking Koréa ingkang gadhah personil 4, inggih punika Jinwoon, Jo Kwon, Seulong, lan Changmin. Boy band saking Koréa Kidul punika miwiti debut ing agènsi JYP Entertainment. Big Hit inggih punika griya produksi kagem 2AM.

Karir 2AM[besut | besut sumber]

2AM miwiti karir ing tanggal 11 Juli, 2008 ing Music Bank KBS kaliyan tembang piyambakipun 이 노래 (This Song). Sanèsiipun punika 2AM ngagem tembang Time For Confession. Gadhahi single album ing tanggal 19 Maret 2009 kalian judul 친구 의 고백 ) Confession Of A Friend. 2AM piyambak debut ing agènsi JYP lan album albumipun dipunrilis ing ngandhap PlayCube. 2AM gadhahi fans klub kados asma IAM.

Diskografi[besut | besut sumber]

  1. 2008: Debut Single - 이 노래 (This Song)
  2. 2009: Time For Confession
  3. 2009: 졸업 (Graduation)
  4. 2010: 2AM: 죽어 도 못 보내 (Can't Let You Go Even If I Die)
  5. 2010: 잘못했어 (I Did Wrong)

Panghargyan[besut | besut sumber]

Taun Panghargyan
2008
2010
  • Cyworld Digital Music Awards: Song of the Month (Februari) ("Can't Let You Go Even If I Die")
  • Mnet Asian Music Awards: (Can't Let You Go Even If I Die)[1]
  • Golden Disk Awards ke-25: Digital Music Bonsang - (Can't Let You Go Even If I Die)[2]
  • Golden Disk Awards ke-25: Digital Music Daesang - "Can't Let You Go Even If I Die"[2]
  • Melon Music Awards ke-2: 2010 T-World Best Song - "Can't Let You Go Even If I Die"[3]
  • Melon Music Awards ke-2: 2010 Top 10[3]
2011

[4]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (Koréa)"2NE1, '2010 MAMA' 5관왕..걸파워 빛났다(종합)". Nate. 29 November 2010. Dijupuk 9 Februari 2011.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ a b (Koréa)"2010 Golden Disk Awards". Dijupuk 9 Februari 2011.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  3. ^ a b (Koréa)"2010 Melon Music Awards Results". Dijupuk 9 Februari 2011.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  4. ^ (en)greekpop.asiat-world.com(dipuntingali tanggal 10 September 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2AM&oldid=832772"