Mnet Asian Music Awards

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mnet Asian Music Awards (disingkat MAMA) ya iku acara pangaji musik ing Koréa Kidul kang disiarake M.net saben taun. Acara iki nglibatake partisipasi sapérangan aktor lan penyanyi paling kondhang. Minangka salah sawijining kadadéan paling wigati kanggo indhustri musik Koréa, ditekani band-band kondhang kaya ta TVXQ, SeeYa, Super Junior, Jam, Big Bang, Girls Generation, T-ARA, 2NE1, Wonder Girls, 2PM, Busker Busker, The Grace, Miss A lan seniman liya sing aktif ing Koréa.