TVXQ

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
TVXQ

TVXQ ing Paris Prancis
Latar wuri
Alias Tohoshinki, DBSK/DBSG, TVfXQ, THSK
Asal Seoul, Republik Korea
Génré K-pop, dance, hip-hop
Taun aktif 2003–sekarang
Label #Alih Cithakan:Gendéra Koréa Kidul SM Entertainment

Flag of Japan.svg Avex Trax/Rhythm Zone

Situs wèb www.tvxq.com
toho-jp.net
avex.com.tw/tvfxq
Anggota saiki
U-KNOW YunHa
MAX ChangMin
Tilas anggota
HERO JaeJoong
XIAH JunSu
MICKY YooChun
Korean name
Hangul 동방신기
Hanja 東方神起
Alih aksara
Anyar
Dongbangsin-gi
McCune-
Reischauer
Tongbangshin-gi

TVXQ (Tong Vfang Xien Qi) utawi dipuntepang minangka Dong Bang Shin Ki (DBSK) inggih punika boy band saking Koréa Kidul. Nami punika anggadhahi makna Dewa Bangkit saking Wétan. Anggota saking TVXQ inggih punika tim tari gangsal tiyang saking SMA ingkang nglajengaken audisi supados lintang. TVXQ anggadhahi 2 anggota inggih punika U-KNOW YunHa lan MAX ChangMin.Ing Korea TVXQ (Dong Bang Shin Ki, DBSK) sampun gadhahi album kalih (Tri-Angle, 2004, Rising Sun, 2005) lan album Natal (Hadiah Natal saking TVXQ, 2004). Sanèsipun punika TVXQ gadhah album proyek kaliyan kathah penyanyi saking SM Entertaiment ing SM Town (Summer Vacation 2004), lan tigang albumipun piyambak (Hug, 2004; Way U Are, 2004; Hi Ya Ya 여름날, 2005).

Anggota TVXQ[sunting | sunting sumber]

Anggota[sunting | sunting sumber]

Asma Data

Jung YunHo

  • Asma asli : Jung YunHo
  • Asma panggung : U-Know Yunho / 유노윤호
  • Tanggal lair : 6 Februari 1986
  • Papan lair : Flag of Koréa Kidul
  • Posisi : Vokal
Shim Changmin
  • Asma asli : Shim Changmin
  • Asma panggung : Max Changmin / 최강창민 (Choikang Changmin)
  • Tanggal lair : 18 Februari 1988
  • Papan lair : Flag of Koréa Kidul
  • Pendidikan :
  • Posisi : Vokal[1]

Album TVXQ[sunting | sunting sumber]

[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.kpopmusic.co.uk(dipuntingali tanggal 9 September 2011)
  2. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 9 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=TVXQ&oldid=882113"