Wonder Girls

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wonder Girls
Wonder Girls-MBC Campus Song FestivalR.png
Saking kiwa menengen: Ye-eun, Sunye, Sohee, Sunmi, lan Yubin ing MBC Campus Song Festival, Oktober 2008.
Pratélan latar wuri
SakaKoréa Kidul
GénreK-pop, Dance-pop
Mangsa akarya2007-samenika
LabèlJYP Entertainment
Sana jaringanwondergirls.jype.com(ing basa Koréa)
www.wondergirlsworld.com (ing basa Inggris)
AnggotaSunye
Ye-eun
Sohee
Yubin
Hye-rim
Tilas anggotaHyuna
Sunmi