Wonder Girls

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wonder Girls
Wonder Girls-MBC Campus Song FestivalR.png
Saking kiwa menengen: Ye-eun, Sunye, Sohee, Sunmi, lan Yubin ing MBC Campus Song Festival, Oktober 2008.
Pratélan latar wuri
Saka Koréa Kidul
Génre K-pop, Dance-pop
Mangsa akarya 2007-samenika
Labèl JYP Entertainment
Sana jaringan wondergirls.jype.com(Koréa)
www.wondergirlsworld.com (Basa Inggris)
Anggota Sunye
Ye-eun
Sohee
Yubin
Hye-rim
Tilas anggota Hyuna
Sunmi

Wonder Girls inggih punika girl band saking Korea Kidul. Produser Wonder Girls inggih punika penyanyi lan tiyang ingkang damel tembang Park Jin-Young, lan ing agansi manajemen JYP Entertainment. Member Wonder Girls wonten 5 ingkang dipunpundhut saking audisi. Wonder Girls wonten 5 anggota inggih punika Min Sun Ye (ketua), Taman Ye Eun, Kim Yoo Bin, Sun Mi, lan Ahn Jadi Hee ingkang miwiti debut ing taun 2007. Anggota Kim HyunA medal ing taun 2007 amargi gadhahi masalah kasehatan. Werna balon resmi Burgundy Pearl lan asma fanclub inggih punika Wonderful.

Personil Wonder Girls[besut | besut sumber]

Profil saking personil Wonder Girls inggih punika: Sun Ye

  • Asma: Sun Ye
  • Asma lair: Min Seon Yeh
  • Asma sapanunggalipun: Leader, Min Jookie, SsoNye
  • Tanggal lair: 12 Agustus 1989
  • Dhuwuripun: 162 cm
  • Gol gethih: A
  • Hobi: ulah raga

Ye Eun

Yoo Bin

  • Asma: Yoo Bin
  • Asma lair: Kim Yoo Bin
  • Asma sapanunggalipun: BoNoBoNo (Korean cartoon)
  • Tanggal lair: 4 Oktober 1988
  • Dhuwuripun: 163cm
  • Gol gethih: O

So Hee

  • Asma: So Hee
  • Asma lair: Ahn So Hee
  • Asma sapanunggalipun: Mandu (Dumpling)
  • Tanggal alir: 27 Juni 1992
  • Dhueuripun: 166cm
  • Gol gethih: AB

Lim

Garis waktu[besut | besut sumber]

Anggota\tahun 2007 2008 ~ 2009 2010 2011 ~ Sekarang
Februari Juli September Januari Februari
Sunye
Ye-eun
Sunmi
Hyuna
Sohee
Yubin
Hye-rim

Album saking Wonder Girls[besut | besut sumber]

  1. Asma Album: The Wonder Years – Trilogy : Nobody
  2. Dipunrilis: 2 Oktober 2008
  3. Agansi: Loen Entertainment
  4. Basa: Korean[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)pluzone.com(dipuntingali tanggal 11 September 2011)
  2. ^ (en)www.yesasia.com(dipuntingali tanggal 11 September 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wonder_Girls&oldid=966658"