Kapal silem

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kapal silam nuklir Angkatan Laut Amérika Sarékat.

Kapal silem ya iku wangun kapal kang bisa silem ana ing sangisoré parmukaan banyu, umumé dimigunakake tumuju ing kapentingan militèr. Sabageyan Angkatan Segara nduwèni lan ngelakokake kapal silem déning cacah lan jinisé ing saben nagara aneka rupa lan jinisé.Minangka dimupangatake tumuju ing kapentingan militèr, kapal silem uga dimumpangatake tumuju ing kajian èlmu pangetahuan segara lan banyu tawar uga tumuju ing tugas utawa pamarkaryaan jroning njero segara kang ora bisa dilakoni ing panyilem (penyelam) manungsa

Jinis[besut | besut sumber]

  1. Kapal Silam Militèr
  2. Kapal Silam Non Militèr

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Kapal silem ing Wikimedia Commons.




Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapal_silem&oldid=984197"