Kait-Kait Baru, Bati-Bati, Tanah Laut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kait-Kait Baru
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènTanah Laut
KacamatanBati-Bati
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kait-Kait Baru iku désa ing Kacamatan Bati-Bati, Kabupatèn Tanah Laut, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Bati-Bati, Kabupatèn Tanah Laut, Kalimantan Kidul


Désa : Banua Raya | Banyu Irang | Bati-Bati | Bentok Darat | Bentok Kampung | Kait-Kait | Kait-Kait Baru | Liang Anggang | Nusa Indah | Pandahan | Sambangan | Ujung | Ujung Baru


Kalurahan : Padang