Menyang kontèn

Kabiskopan San Cristóbal de La Laguna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Cristóbal de La Laguna

Dioecesis Sancti Christophori de Laguna utawa Dioecesis Nivariensis

Diócesis de San Cristóbal de La Laguna utawa Diócesis de Tenerife
Lambang
Lokasi
NagaraSpanyol
Provinsi grejawiSevilla
MetropolitanSevilla
Statistik
Amba3.381 km2 (1.305 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
1,020,490
884,000 (86.6%)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké1 Februari 1819
KatedralKatedral San Cristóbal de La Laguna
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopBernardo Álvarez Afonso
Biskop Agung MetropolitanJuan Asenjo Pelegrina
Peta
Situs web
Situs Web Kabiskopan
Katedral La Laguna

Kabiskopan San Cristóbal de La Laguna (Latin: Sancti Christophori de Laguna), uga diarani Kabiskopan Tenerife utawa Kabiskopan Nivariense, yaiku kabiskopan sing ana ing kutha San Cristóbal de La Laguna, Kapuloan Canary, provinsi grejawi Sevilla, Spanyol. Kabiskopan kasebut ngeliputi pulo-pulo Tenerife, La Palma, La Gomera lan El Hierro, ing provinsi Santa Cruz de Tenerife. Biskop saka kabiskopan kasebut menika Bernardo Álvarez Afonso.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]