Menyang kontèn

Kabiskopan Getafe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Getafe

Dioecesis Xetafensis

Diócesis de Getafe
Lambang Getafe
Lokasi
Nagara Spanyol
Provinsi grejawiMadrid
MetropolitanMadrid
Statistik
Amba2.295 km2 (0.886 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
1,365,668
1,229,101 (90.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Santa Maria Magdalena ing Getafe
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJoaquín María López de Andújar y Cánovas del Castillo
Biskop Agung MetropolitanCarlos Osoro
Biskop AuksilierJosé Rico Pavés
Peta
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Getafe (Latin: Xetafen(sis)) yaiku wilayah grejawi Katulik Roma ing Spanyol, bagean saka Kabiskopan Agung Madrid. Tahtane ana ing kutha Getafe, ing Katedral Getafe.

Katedral Getafe

Kabiskopan kasebut didegake ing 23 Juli 1991, saka Kabiskopan Agung Madrid. Biskop saikine menika Joaquín María López de Andújar y Cánovas del Castillo.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 40°18′15″N 3°43′47″W / 40.3042°N 3.7297°W / 40.3042; -3.7297