Menyang kontèn

Kabiskopan Osma-Soria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Osma-Soria

Dioecesis Oxomensis-Soriana

Diócesis de Osma-Soria
Lokasi
NagaraSpanyol
Provinsi grejawiBurgos
MetropolitanBurgos
Statistik
Amba10.328 km2 (3.988 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
95,700
76,900 (80.4%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Maria Dimunggahke menyang Swarga ing Burgo de Osma
Ko-katedralKo-Katedral Santo Petrus ing Soria
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAbilio Martínez Varea
Biskop Agung MetropolitanFrancisco Gil Hellín
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Osma-Soria (Latin: Oxomen(sis)–Sorian(a)) yaiku kabiskopan Latin suffragan ing provinsi grejawi Burgos, Provinsi Soria, wilayah Castilla y Leon, lor Spanyol.[1][2] Tahta episkopal katedrale menika Catedral de Santa María de la Asunción, sing didedikasike marang Maria Dimunggahke menyang Swarga, ing El Burgo de Osma.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Cheney, David M. "Diocese of Osma-Soria". Catholic-Hierarchy.org. Dibukak ing June 16, 2018.
  2. Chow, Gabriel. "Diocese of Osma-Soria (Italy)". GCatholic.org. Dibukak ing June 16, 2018.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]