Menyang kontèn

Jabung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jabung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJabung
Jabung kapernah ing Jawa Wétan
Jabung
Jabung
Jabung kapernah ing Indonesia
Jabung
Jabung
Koordhinat: 7°57′20″S 112°47′38″E / 7.9556°S 112.79399°E / -7.9556; 112.79399Koordhinat: 7°57′20″S 112°47′38″E / 7.9556°S 112.79399°E / -7.9556; 112.79399
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.17

Jabung iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.