Jabung, Jabung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jabung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJabung
Jabung kapernah ing Kabupatèn Malang
Jabung
Jabung
Jabung kapernah ing Jawa Wétan
Jabung
Jabung
Jabung kapernah ing Indonésia
Jabung
Jabung
Koordhinat: 7°55′04″S 112°44′55″E / 7.9179°S 112.74852°E / -7.9179; 112.74852Koordhinat: 7°55′04″S 112°44′55″E / 7.9179°S 112.74852°E / -7.9179; 112.74852
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanJabung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.17.2013

Jabung iku désa ing Kacamatan Jabung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)