Sukalila, Jabung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukalila
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukolilo
Sukalila kapernah ing Kabupatèn Malang
Sukalila
Sukalila
Sukalila kapernah ing Jawa Wétan
Sukalila
Sukalila
Sukalila kapernah ing Indonésia
Sukalila
Sukalila
Koordhinat: 7°56′28″S 112°44′04″E / 7.94109°S 112.73436°E / -7.94109; 112.73436Koordhinat: 7°56′28″S 112°44′04″E / 7.94109°S 112.73436°E / -7.94109; 112.73436
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanJabung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.17.2011

Sukalila iku désa ing Kacamatan Jabung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)