Sidamulya, Jabung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sidamulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidomulyo
Sidamulya kapernah ing Kabupatèn Malang
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Jawa Wétan
Sidamulya
Sidamulya
Sidamulya kapernah ing Indonésia
Sidamulya
Sidamulya
Koordhinat: 7°57′45″S 112°45′44″E / 7.96263°S 112.76215°E / -7.96263; 112.76215Koordhinat: 7°57′45″S 112°45′44″E / 7.96263°S 112.76215°E / -7.96263; 112.76215
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanJabung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.17.2007

Sidamulya iku désa ing Kacamatan Jabung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)