Ngadireja, Jabung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngadireja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgadirejo
Ngadireja kapernah ing Kabupatèn Malang
Ngadireja
Ngadireja
Ngadireja kapernah ing Jawa Wétan
Ngadireja
Ngadireja
Ngadireja kapernah ing Indonésia
Ngadireja
Ngadireja
Koordhinat: 7°59′19″S 112°48′52″E / 7.98848°S 112.81458°E / -7.98848; 112.81458Koordhinat: 7°59′19″S 112°48′52″E / 7.98848°S 112.81458°E / -7.98848; 112.81458
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanJabung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.17.2002

Ngadireja iku désa ing Kacamatan Jabung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)