Menyang kontèn

Gunungjati, Jabung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gunungjati
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGunungjati
Gunungjati kapernah ing Kabupatèn Malang
Gunungjati
Gunungjati
Gunungjati kapernah ing Jawa Wétan
Gunungjati
Gunungjati
Gunungjati kapernah ing Indonesia
Gunungjati
Gunungjati
Koordhinat: 7°54′55″S 112°43′34″E / 7.91538°S 112.72622°E / -7.91538; 112.72622Koordhinat: 7°54′55″S 112°43′34″E / 7.91538°S 112.72622°E / -7.91538; 112.72622
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanJabung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.17.2012

Gunungjati iku désa ing Kacamatan Jabung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.