Kenanga, Jabung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kenanga
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKenongo
Kenanga kapernah ing Kabupatèn Malang
Kenanga
Kenanga
Kenanga kapernah ing Jawa Wétan
Kenanga
Kenanga
Kenanga kapernah ing Indonésia
Kenanga
Kenanga
Koordhinat: 7°59′09″S 112°46′06″E / 7.98584°S 112.76833°E / -7.98584; 112.76833Koordhinat: 7°59′09″S 112°46′06″E / 7.98584°S 112.76833°E / -7.98584; 112.76833
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanJabung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.17.2003

Kenanga iku désa ing Kacamatan Jabung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)