Menyang kontèn

Sidareja, Jabung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidorejo
Sidareja kapernah ing Kabupatèn Malang
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Jawa Wétan
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Indonesia
Sidareja
Sidareja
Koordhinat: 7°58′22″S 112°45′05″E / 7.97288°S 112.75143°E / -7.97288; 112.75143Koordhinat: 7°58′22″S 112°45′05″E / 7.97288°S 112.75143°E / -7.97288; 112.75143
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanJabung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.17.2004

Sidareja iku désa ing Kacamatan Jabung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.