Slampareja, Jabung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Slampareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSamparejo
Slampareja kapernah ing Kabupatèn Malang
Slampareja
Slampareja
Slampareja kapernah ing Jawa Wétan
Slampareja
Slampareja
Slampareja kapernah ing Indonésia
Slampareja
Slampareja
Koordhinat: 7°55′29″S 112°45′46″E / 7.92472°S 112.76283°E / -7.92472; 112.76283Koordhinat: 7°55′29″S 112°45′46″E / 7.92472°S 112.76283°E / -7.92472; 112.76283
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanJabung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.17.2014

Slampareja iku désa ing Kacamatan Jabung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)