Pancakusuma, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pancakusuma
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPoncokusumo
Pancakusuma kapernah ing Jawa Wétan
Pancakusuma
Pancakusuma
Pancakusuma kapernah ing Indonésia
Pancakusuma
Pancakusuma
Koordhinat: 8°03′42″S 112°49′23″E / 8.0616°S 112.82293°E / -8.0616; 112.82293Koordhinat: 8°03′42″S 112°49′23″E / 8.0616°S 112.82293°E / -8.0616; 112.82293
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.07

Pancakusuma iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)