Sumbereja, Pancakusuma, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumbereja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumberejo
Sumbereja kapernah ing Kabupatèn Malang
Sumbereja
Sumbereja
Sumbereja kapernah ing Jawa Wétan
Sumbereja
Sumbereja
Sumbereja kapernah ing Indonésia
Sumbereja
Sumbereja
Koordhinat: 8°05′42″S 112°48′05″E / 8.0951°S 112.80151°E / -8.0951; 112.80151Koordhinat: 8°05′42″S 112°48′05″E / 8.0951°S 112.80151°E / -8.0951; 112.80151
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPancakusuma
Kodhe laladan
administrasi
35.07.07.2002

Sumbereja iku désa ing Kacamatan Pancakusuma, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)