Wringinanom, Pancakusuma, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wringinanom
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWringinanom
Wringinanom kapernah ing Kabupatèn Malang
Wringinanom
Wringinanom
Wringinanom kapernah ing Jawa Wétan
Wringinanom
Wringinanom
Wringinanom kapernah ing Indonésia
Wringinanom
Wringinanom
Koordhinat: 8°02′01″S 112°48′10″E / 8.03367°S 112.80273°E / -8.03367; 112.80273Koordhinat: 8°02′01″S 112°48′10″E / 8.03367°S 112.80273°E / -8.03367; 112.80273
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPancakusuma
Kodhe laladan
administrasi
35.07.07.2014

Wringinanom iku désa ing Kacamatan Pancakusuma, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)