Menyang kontèn

Karangnangka, Pancakusuma, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangnangka
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangnongko
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°03′03″S 112°45′38″E / 8.05093°S 112.76054°E / -8.05093; 112.76054Koordhinat: 8°03′03″S 112°45′38″E / 8.05093°S 112.76054°E / -8.05093; 112.76054
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPancakusuma
Kodhe laladan
administrasi
35.07.07.2006

Karangnangka iku désa ing Kacamatan Pancakusuma, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.