Menyang kontèn

Ngadiresa, Pancakusuma, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngadiresa
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgadirejo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°04′21″S 112°46′48″E / 8.07254°S 112.77996°E / -8.07254; 112.77996Koordhinat: 8°04′21″S 112°46′48″E / 8.07254°S 112.77996°E / -8.07254; 112.77996
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPancakusuma
Kodhe laladan
administrasi
35.07.07.2004

Ngadiresa iku désa ing Kacamatan Pancakusuma, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.