Menyang kontèn

Kasembon, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kasembon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKasembon
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°48′23″S 112°20′15″E / 7.80639°S 112.33757°E / -7.80639; 112.33757Koordhinat: 7°48′23″S 112°20′15″E / 7.80639°S 112.33757°E / -7.80639; 112.33757
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.28

Kasembon iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.