Menyang kontèn

Wanasari, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanasari
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonosari
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°03′50″S 112°29′35″E / 8.06391°S 112.49299°E / -8.06391; 112.49299Koordhinat: 8°03′50″S 112°29′35″E / 8.06391°S 112.49299°E / -8.06391; 112.49299
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.32

Wanasari iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Pérangan administratif

[besut | besut sumber]
Désa

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.