Plandhi, Wanasari, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Plandhi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPlandi
Plandhi kapernah ing Kabupatèn Malang
Plandhi
Plandhi
Plandhi kapernah ing Jawa Wétan
Plandhi
Plandhi
Plandhi kapernah ing Indonésia
Plandhi
Plandhi
Koordhinat: 8°06′47″S 112°31′16″E / 8.11312°S 112.52104°E / -8.11312; 112.52104Koordhinat: 8°06′47″S 112°31′16″E / 8.11312°S 112.52104°E / -8.11312; 112.52104
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanWanasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.32.2002

Plandhi iku désa ing Kacamatan Wanasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)