Bangelan, Wanasari, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangelan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Bangelan
Bangelan kapernah ing Kabupatèn Malang
Bangelan
Bangelan
Bangelan kapernah ing Jawa Wétan
Bangelan
Bangelan
Bangelan kapernah ing Indonésia
Bangelan
Bangelan
Koordhinat: 8°04′47″S 112°29′00″E / 8.07971°S 112.48322°E / -8.07971; 112.48322Koordhinat: 8°04′47″S 112°29′00″E / 8.07971°S 112.48322°E / -8.07971; 112.48322
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Malang
Kacamatan Wanasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.32.2008

Bangelan iku désa ing Kacamatan Wanasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.