Pujon, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pujon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPujon
Pujon kapernah ing Jawa Wétan
Pujon
Pujon
Pujon kapernah ing Indonésia
Pujon
Pujon
Koordhinat: 7°50′26″S 112°26′45″E / 7.84065°S 112.44583°E / -7.84065; 112.44583Koordhinat: 7°50′26″S 112°26′45″E / 7.84065°S 112.44583°E / -7.84065; 112.44583
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.26

Pujon iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)