Ngabab, Pujon, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngabab
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgadab
Ngabab kapernah ing Kabupatèn Malang
Ngabab
Ngabab
Ngabab kapernah ing Jawa Wétan
Ngabab
Ngabab
Ngabab kapernah ing Indonésia
Ngabab
Ngabab
Koordhinat: 7°50′04″S 112°25′56″E / 7.83443°S 112.43235°E / -7.83443; 112.43235Koordhinat: 7°50′04″S 112°25′56″E / 7.83443°S 112.43235°E / -7.83443; 112.43235
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPujon
Kodhe laladan
administrasi
35.07.26.2007

Ngabab iku désa ing Kacamatan Pujon, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)