Menyang kontèn

Sukamulya, Pujon, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukamulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukomulyo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°51′34″S 112°26′29″E / 7.85933°S 112.44126°E / -7.85933; 112.44126Koordhinat: 7°51′34″S 112°26′29″E / 7.85933°S 112.44126°E / -7.85933; 112.44126
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPujon
Kodhe laladan
administrasi
35.07.26.2002

Sukamulya iku désa ing Kacamatan Pujon, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.