Pujon Lor, Pujon, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pujon Lor
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPujon Lor
Pujon Lor kapernah ing Kabupatèn Malang
Pujon Lor
Pujon Lor
Pujon Lor kapernah ing Jawa Wétan
Pujon Lor
Pujon Lor
Pujon Lor kapernah ing Indonésia
Pujon Lor
Pujon Lor
Koordhinat: 7°50′47″S 112°28′23″E / 7.84638°S 112.47298°E / -7.84638; 112.47298Koordhinat: 7°50′47″S 112°28′23″E / 7.84638°S 112.47298°E / -7.84638; 112.47298
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPujon
Kodhe laladan
administrasi
35.07.26.2005

Pujon Lor iku désa ing Kacamatan Pujon, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)