Wiyureja, Pujon, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wiyureja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWiyurejo
Wiyureja kapernah ing Kabupatèn Malang
Wiyureja
Wiyureja
Wiyureja kapernah ing Jawa Wétan
Wiyureja
Wiyureja
Wiyureja kapernah ing Indonésia
Wiyureja
Wiyureja
Koordhinat: 7°47′06″S 112°26′15″E / 7.78505°S 112.43743°E / -7.78505; 112.43743Koordhinat: 7°47′06″S 112°26′15″E / 7.78505°S 112.43743°E / -7.78505; 112.43743
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPujon
Kodhe laladan
administrasi
35.07.26.2010

Wiyureja iku désa ing Kacamatan Pujon, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)