Menyang kontèn

Wiyureja, Pujon, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wiyureja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWiyurejo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°47′06″S 112°26′15″E / 7.78505°S 112.43743°E / -7.78505; 112.43743Koordhinat: 7°47′06″S 112°26′15″E / 7.78505°S 112.43743°E / -7.78505; 112.43743
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPujon
Kodhe laladan
administrasi
35.07.26.2010

Wiyureja iku désa ing Kacamatan Pujon, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.