Pondhok Agung, Kasembon, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pondhok Agung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPondok Agung
Pondhok Agung kapernah ing Kabupatèn Malang
Pondhok Agung
Pondhok Agung
Pondhok Agung kapernah ing Jawa Wétan
Pondhok Agung
Pondhok Agung
Pondhok Agung kapernah ing Indonésia
Pondhok Agung
Pondhok Agung
Koordhinat: 7°50′18″S 112°19′52″E / 7.83837°S 112.33108°E / -7.83837; 112.33108Koordhinat: 7°50′18″S 112°19′52″E / 7.83837°S 112.33108°E / -7.83837; 112.33108
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKasembon
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Pondhok Agung iku désa ing Kacamatan Kasembon, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)