Gunung Mas, Batu Ampar, Tanah Laut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gunung Mas
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KabupatènTanah Laut
KacamatanBatu Ampar
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Gunung Mas iku désa ing Kacamatan Batu Ampar, Kabupatèn Tanah Laut, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Batu Ampar, Kabupatèn Tanah Laut, Kalimantan Kidul


Désa : Ambawang | Batu Ampar | Bluru | Damar Lima | Damit | Damit Hulu | Durian Bungkuk | Gunung Mas | Gunung Melati | Jilatan | Jilatan Alur | Pantai Linuh | Tajau Mulya | Tajau Pecah