Menyang kontèn

Frederik Alves

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Frederik Alves Ibsen
Katerangan priangga
Jeneng dawa Frederik Alves Ibsen[1]
Tanggal lair (1999-11-08) 8 Novèmber 1999 (umur 24)
Papan lair Hvidovre, Denmark
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
(nyileh soko West Ham United)
Angka 5
Karir nom
Herfølge
Hvidovre
2015–2016 Coritiba
2017–2018 Silkeborg
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018–2021 Silkeborg 47 (0)
2021– West Ham United 0 (0)
2021–Sunderland (nyileh) 3 (0)
Tim nasional
2019 Denmark U-20 3 (0)
2019–2021 Denmark U-21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 31 December 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10:52, 4 December 2020 (UTC)

Frederik Alves Ibsen (lair 8 November 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Denmark sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squad lists for 2020/21 Premier League". Premier League. 5 February 2021. Dibukak ing 7 February 2021.