Coritiba Foot Ball Club

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Coritiba (Basa Portugis: Coritiba Foot Ball Club), uga dikenal minangka Coxa, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa sepakbola Brasilis lan nduwèni markas ing kutha Paraná. Klub iki didhegaké ana ing taun 1909.

Prestasi[sunting | sunting sumber]

Klub wis njuarai gelar Liga Utama Brasil kaping telu (1985).

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]