Coritiba Foot Ball Club

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Coritiba (Basa Portugis: Coritiba Foot Ball Club), uga dikenal minangka Coxa, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa sepakbola Brasilis lan nduwèni markas ing kutha Paraná. Klub iki didhegaké ana ing taun 1909.

Prestasi[besut | besut sumber]

Klub wis njuarai gelar Liga Utama Brasil kaping telu (1985).

Pranala Jaba[besut | besut sumber]