Danny Graham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Danny Graham
Danny Graham.JPG
Graham ing taun 2010
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel Anthony William Graham[1]
Tanggal lair (1985-08-12) 12 Agustus 1985 (umur 37)[2]
Papan lair Gateshead, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 18
Karir nom
000?–2003 Chester-le-Street Town
2003–2004 Middlesbrough
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Middlesbrough 15 (1)
2004Darlington (nyileh) 9 (2)
2005–2006Derby County (nyileh) 14 (0)
2006Leeds United (nyileh) 3 (0)
2006Blackpool (nyileh) 4 (1)
2007Carlisle United (nyileh) 11 (7)
2007–2009 Carlisle United 89 (29)
2009–2011 Watford 91 (38)
2011–2013 Swansea City 54 (15)
2013–2016 Sunderland 37 (1)
2013–2014Hull City (nyileh) 18 (1)
2014Middlesbrough (nyileh) 18 (6)
2014Wolverhampton Wanderers (nyileh) 5 (1)
2016Blackburn Rovers (nyileh) 18 (7)
2016–2020 Blackburn Rovers 158 (45)
2020– Sunderland 9 (0)
Tim nasional
2005 U-20 Inggris 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 01:05, 15 November 2020 (UTC).


Dion Sanderson (lair 15 Desember 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sunderland" (PDF). English Football League. kc. 68. Dibukak ing 26 September 2020.
  2. Hugman, Barry J., èd. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. kc. 173. ISBN 978-1-84596-601-0.
  3. "Danny Graham". Blackburn Rovers F.C. Dibukak ing 4 August 2019.