Bumirejo, Juwana, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bumirejo
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanJuwana
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Bumirejo iku désa ing Kacamatan Juwana, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]