Batam TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batam TV
Batamtv.jpg
JaringanSakti TV Network (2016)
NegaraIndonésia Indonésia
BasaBasa Indonésia
Wilayah siaranBatam, Bandung, Cimahi, Bandung Barat, Garut
Situs webhttp://http://batamtvnews.com

Batam TV ya iku stasiun télévisi regional kanthi kantor kang mapan ing Kutha Batam, Indonésia. Saikine jangkauan siar Batam TV wis nyakup sekabehing area Kepri, Singapura nganti Johor Bahru Malaysia.

Stasiun télévisi iki minangka anggota jaringan JPMC. Kekuwatan daya pancar saikine ana 5 kilo watt dipancarake ing channel 51 UHF lan terus nindakaké proyeksi supaya jangkauan siare luwih amba.

Operasional giyaran saikine wis ditindakake wiwit jam 07.00 - 24.00 wib kanthi manéka acara unggulan, ya iku Program Berita, Lejel Home Shopping, Program Hiburan, Program Anak-anak, Program Keagamaan, Program Keséhatan lsp. Khusus Program Berita ana saka sapérangan beberapa laladan ing Kapuloauan Riau kaya ta: Bata Karimun, Tanjungpinang, Lingga, Bintan, lan Natuna. Berita-berita kang digiyaraké luwih musatake ing warta-warta lokal. Studio kontrol dianakake ing lantai 9 Gedung Graha Pena, Jalan Raya Batam Centre, Pulo Batam.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia