Awang-awang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Awang-awang utawa langit kang wernané abang jambu kala Srengéngé ambles.

Awang-awang bisa uga kasebut langit utawa angkasa ya iku bagean ing pedunungngé bumi, lan uga bisa digolongake ing lapisan kang kasebut atmosfer. Awang-awang kapengkar saka gas lan udara, uga kapengkar dadi saben bagean lapisané. Awang-awang uga asring katon kanthi werna biru, karana sorotan cahya, uga awang-awang bisa wernané liya ,kayata abang ing wektu soré, utawa ireng ing wektu udan.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Galeri[besut | besut sumber]

Tata Surya
8planet.jpg
Planet: Merkurius | Venus | Bumi | Mars | Yupiter | Saturnus | Uranus | Neptunus
Planet cilik: Ceres | Pluto | Eris
Liyane: Srengéngé | Satelit | Asteroid | Komet | Sabuk kuiper | Awan oort


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Awang-awang&oldid=964515"