Provinsi Trieste

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Trieste
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Friuli-Venezia Giulia
Ibukutha Trieste
Area 212 km²
Populasi (2004) 240.000
Kapadhetan 1.132
Komunitas 6
Nomor Polisi TS
Kodhe Pos 34000-34100
Kodhe Telepon 040
ISTAT 032
Presidhèn Fabio Scoccimarro
Trieste posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Trieste ing Italia
Peta Trieste

Provinsi Trieste kuwi sawijining provinsi ing Italia. Provinsi iki jembar wewengkoné 212 km². Cacahing pedunung 240.000 jiwa (2004). Kapadhetan pedunung 1.132 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 6 komunitas. Ibukuthané yakuwi Trieste. Provinsi iki dumunung ing region Friuli-Venezia Giulia. Trieste minangka kutha kang paling gedhé ing region iki.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Italia | Provinsi ing regione Friuli-Venezia Giulia
Gorizia | Pordenone | Trieste | Udine
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Trieste&oldid=813152"