Provinsi Udine

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Udine
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Friuli-Venezia Giulia
Ibukutha Udine
Area 4.905 km²
Populasi (2004) 528.441
Kapadhetan 107.74
Komunitas 137
Nomor Polisi UD
Kodhe Pos 33100 (Udine), 33010-33011, 33013, 33015-33059
Kodhe Telepon 0432 (Udine),0427, 0428, 0431, 0433
ISTAT 030
Presidhèn Marzio Strassoldo
Udine posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Udine ing Italia
Peta Udine

Provinsi Udine kuwi sawijining provinsi ing Italia. Provinsi iki jembar wewengkoné 4.905 km². Cacahing pedunung 528.441 jiwa (2004), kanthi kapadhetan 107,74 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 137 komunitas. Ibukuthané yakuwi Udine. Provinsi iki dumunung ing region Friuli-Venezia Giulia. Udine minangka kutha paling gedhé ing provinsi iki.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Italia | Provinsi ing regione Friuli-Venezia Giulia
Gorizia | Pordenone | Trieste | Udine
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Udine&oldid=813154"