Provinsi Ravenna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Ravenna
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Emilia-Romagna
Ibukutha Ravenna
Area 1,858 km²
Populasi (2005) 365,369
Kapadhetan 197
Komunitas 18
Nomor Polisi RA
Kodhe Pos 48010-48015, 48017, 48018, 48020, 48022, 48024-48027, 48100
Kodhe Telepon 0544, 0545, 0546
ISTAT 039
Presidhèn Francesco Giangrandi
Ravenna posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Ravenna ing Italia
Peta Ravenna

Provinsi Ravenna (basa Italia: Provincia di Ravenna) kuwi sawijining provinsi ing regione Emilia-Romagna, Italia. Ibukuthané yakuwi kutha Ravenna.

Jembar wewengkon 1,858 km², lan total populasi 365,369 (2005). Ana 18 comuni (singular: comune) ing provinsi iki.[1], delengen Comuni ing Provinsi Ravenna. Data tanggal 31 Mei, 2005, komunitas utama miturut cacahing pedunung yakuwi:

Comune Populasi
Ravenna 147,654
Faenza 54,900
Lugo 31,902
Cervia 26,892
Bagnacavallo 16,152
Alfonsine 11,754
Russi 10,787
Conselice 9,284
Massa Lombarda 9,228
Castel Bolognese 8,728
Fusignano 7,976
Brisighella 7,697
Cotignola 6,974
Riolo Terme 5,460

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Upinet

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Regione-Emilia-Romagna-Stemma.png Italia | Provinsi di regione Emilia-Romagna Regione-Emilia-Romagna-Stemma.png
Bologna | Ferrara | Forlì-Cesena | Modena | Parma | Piacenza | Ravenna | Reggio Emilia | Rimini


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Ravenna&oldid=813138"