Kabupatèn Pamekasan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupaten Pamekasan
Logo Kab. Pamekasan.jpg
Lambang Pamekasan
Motto: "---"
Locator kabupaten pamekasan.png
Dina Dadi: ...
Ibukutha: Pamekasan
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

732,85 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

13 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 740.000 (2003)
+/- 1.010 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Madura, wong Jawa
Agama: Kejawen, Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: basa Madura, basa Jawa lan basa Indonesia

Kabupaten Pamekasan iku salah siji kabupaten ing Jawa Timur tegese ing pulo Madura, kutha Pamekasan iku ibukutha kabupatene, kota-kota liyane : ---, lan liya-liyane. Luas wilayah Kabupaten iki ± 732,85 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Pamekasan ketata saking 13 kecamatan, 11 kelurahan lan 178 desa. Kecamatan-Kecamatan ing kabupaten iki yaiku:


Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Timur