Kabupatèn Magetan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupaten Magetan
Lambang Magetan.jpg
Lambang Magetan
Motto: "---"
Locator kabupaten magetan.png
Dina Dadi: ...
Ibukutha: Magetan
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

672,70 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

16 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 621.000 (2003)
+/- 923 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kejawen, Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: basa Jawa lan basa Indonesia

Kabupaten Magetan iku salah siji kabupaten ing Jawa Timur, kutha Magetan iku ibukutha kabupatene, kota-kota liyane : ---, lan liya-liyane. Luas wilayah Kabupaten iki ± 672,70 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Magetan ketata saking 17 kecamatan, --- kelurahan lan --- desa. Kecamatan-Kecamatan ing kabupaten iki yaiku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Magetan&oldid=805179"