Kutha Pasuruan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kaca iki ngenani kutha ing Jawa Wétan. Kanggo panggunaan liyané, pirsani Pasuruan (disambiguasi).
Kutha Pasuruan
Lambang Kota Pasuruan.jpg
Lambang Kutha Pasuruan
Motto: "---" (---)
Locator kota pasuruan.png
Dina Dadi: ---
Walikutha: ---
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

13,58 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

3 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 177.000 (2003)
+/- 13.034 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kejawen, Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonesia

Kutha Pasuruan iku salah siji kutha ing Jawa Wétan, jembar wilayah kutha iki ± 13,58 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Pasuruan ketata saking 3 kecamatan, --- desa lan 19 kelurahan. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Pasuruan yaiku:

Ekonomi & Sosial[sunting | sunting sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Wetan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Pasuruan&oldid=817429"